Vyhledávání


Kontakt

Šárka Sobolevská

ICQ: 323412275

E-mail: s.sobolevska@yahoo.com

Pár aktualitek

04.03.2010 23:55

 Tak se mi zase nastřádalo pár malých aktualitek:)

Smajlíka v sobotu 27.2. napadl NO, Smile to odnesl s dírou na krku (2 stehy) a uvidíme, jak moc ho to poznamenalo psychicky... Sice vyváznul jen s docela malým zraněním, ale myslela jsem, že bude po něm. Víc to tu rozepisovat nebudu, protože bych se musela akorát zase rozčílit nad bezohledností páníčků...

Dál nás čeká několik akcí, tou nejbližší bude 20.3. procházka v pražské Stromovce a následně půjdeme do ZOO:) Chystáme se do Opatovic na klubovku, také v dubnu na dva pochody a s Twixíkem v květnu na neofiko:) 

Včera (3.3.) jsme byli poprvé od prosince běhat, jenom tady ve Stříbře a Smajlík mě mooc mile překvapil:)) Bylo vidět, že zimní trénink na stromech přinesl ovoce a Smajlík mnohem líp chápe stranové povely a vysílačky. Zítra jdeme trénovat zase, tentokrát i s Twixíkem, tak se těšíme:))

Aaa poslední:D Včera jsme slalom netrénovali, dali jsme si od něj trochu volno, i když nás to oba baví:) Dneska jsme běhali, ale už jsem nestihla udělat video. Takže zítra přibudou videa dvě, doufám:) Možná tři, pokud se nám povede natočit něco pěkného na překážkách;)